avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... psiholoaga doamna mirela zivari
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

psiholoaga doamna mirela zivari

caut pe cineva care la fel a avut probleme cu un raport de evaluare de doi lei al domnei zivari
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 10:47, 10 Noiembrie 2008
visati in continuare

eu stiu ce s-a intemplat si avocatul meu stie si presedintele asociatia tatitlor T.A.T.A. stie si alti avocati stiu. Am cautat pe alte victime doamnei zivari.
Daca vreau sa deschid o discutie despre altceva atunci aleg alt titlu

Cu stima
tati_42 a scris:

Am facut o plangere la minesterul justitie si mai astept.
Judecatoarea nu a fost de acord cu o expertiza noua si mi-a zis ca a inteles ca am o relatia buna si apropiata cu fiul meu. Din pacate hotararea a fost altfel...,

De vreme ce n-ati folosit nici un soi de subtilitate pentru a va acoperi scarba "filosofica" cu care i-ati taxat pe cei care au vorbit aici, ma gandesc ca nici in instanta n-ati facut vreun efort pentru a fi fost ceva mai subtil... Ati fost prea ocupat cu egoismul de a va face auzit...

Din moment ce aici ati dovedit ca nici macar nu puteti admite ca altcineva poate fi de o alta parere ori ca poate avea o alta convingere si ca, din moment ce o are, e firesc sa o sustina... solutia judecatorului nici nu-i de mirare (cu sau fara vreun raport). Dupa ceva ani de instanta devii psiholog fara sa vrei, iar unii judecatori devin chiar "tatici" in materie... Ce sa-i faci: unii ocupati cu egoismul de a vorbi, altii ocupati cu egoismul de a nu-i asculta...

=D> va multumesc. Mi-ati aratat ca si cativa avocati lucreaza impreuna cu justitia ilegala. Dar asta am vazut deja. Prima avocata mea mi-a recomandat dupa primul termen sa caut matori dar din pacate in dosar este scris ca n-am dreptul sa aduc matori. Profesional, nu?

La acest termen am cerut un interpret care n-a ajuns la al doilea termen. OK, asta e normal in romania. Si nici ancheta sociala nu a fost facuta dupa trei luni. Eu a trebuit sa duc cererea pentru ancheta sociala la autoriatea tutelare pentru ca tribunalul nu a fost in stare sa trimite. Deci la al doilea termen am avut ancheta sociala dar din nou nici un interpret pentru ca judecatoarea nu a cerut nici un interpret din nou. Am raspuns la intrebarile pe care l-am inteles pe jumatate. N-am vrut sa pierd mai mult timp. Acum astept pentru un program de vizitare de 8 luni - pentru ca parerea judecatoarei
a fost ca nu avem nici un caz de urgenta (in procesul ordonatei) Poate crede putem sa asteptam pana copilul va fi de 18 ani?

Ati avut dreptate ca judecatoarea nu a folosit acest raport al doamnei zivari pentru hotararea ei. A inteles ca raportul nu a fost scris intr-o forma legala.

Ce vreau. As dori sa trimit acasa judecatorii care nu respecta forma legala a unui proces. Si as dori sa eliminez psihologii care fac raportoarte false. Stiu ca am nevoie de timp si rabdare si parteneri puternici, dar in cativa ani toate lumea va intelege ca romania nu mai este o jungla. Timpul european s-a nascult.
Doresc pe aceasta cale sa le multumesc tuturor antevorbitorilor, deoarece ceea ce eu am incercat s-a transmit mi-au confirmat si sustinut si ei. ATATA TIMT CAT NU RESPECTATI OPINIILE NIMANUI SI NICI PE EI CA PERSOANE, CUM PUTETI FI OARE INTELES SI RESPECTAT DUMNEAVOASTRA? Atata timp cat nutriti numai ura si violenta verbala, sa nu v-a asteptati la ceva bun .
Cred ca discutia a deviat mai mult decat era nevoie. Asa ca o inchidem.:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitarea minorului mary1970 mary1970 In urma divortului, mamei ii este incredintat copilul minor, iar tatal are drept de vizita in week-end. Dupa diverse sicane pe care le face tatal cand afla ca ... (vezi toată discuția)
Se ia sau nu în considerare într-un proces civil o expertiză psihiatrică a minorului? Martonze Martonze Bună ziua, În procesul de modificare a programului de relaţii cu copilul, tatăl cere expertizarea psihiatrică a acestuia la Serviciul de medicină ... (vezi toată discuția)