avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,
Ma aflu in concediu crestere copil si as dori sa aflu daca pot sa semnez si stampilez bilantul unei firme in calitate de expert contabi fara sa-mi afecteze indemnizatia.
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 12:19, 18 Februarie 2012
Ar fi bine sa va abtineti de la semnarea oricaror documente, intrucat se poate aprecia actiunea dvs. ca fiind o reincepere a activitatii
Daca nu obtineti venituri in perioada de CCC nu vad de ce sa nu puteti semna si stampila documente.
Din acelasi considerent expus mai sus de colegul avocat nu se poate semna un astfel de document , chiar daca legea nu reglementeaza o astfel de situatie ...
@ Larisa-Lory

Vizarea unui bilant, in calitate de expert contabil, presupune un contract. Din acel contract se presupune ca incasati un onorariu. Si parerea mea este ca nu ar trebui sa semnati. La urma urmei, este o activitate comerciala, legata de calitatea dvs.de expert, pe care activitate si onorariu trebuie sa le declarati si sa platiti contributii.
:luck:
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnare bilant camicami camicami Ma aflu in urmatoarea situatie: am promovat examenul de acces la profesia de expert contabil,sunt in perioada de stagiu intensiv urmand ca in octombrie sa ... (vezi toată discuția)
Cine semneaza declaratiile ? alina240 alina240 Buna ziua, As dori sa intreb ceva legat de declaratii. Detin o firma, SRL si am contract cu o firma de contabilitate, contabilul are calitatea de expert ... (vezi toată discuția)
Bilant 2016 maritica balan maritica balan buna ziua , rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea problema : - SRL cu activitate pana in iunie 2016 cand administratorul a fost inchis din motive numai de el ... (vezi toată discuția)