avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... bilant srl suspendat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

bilant srl suspendat

Buna ziua, se fac note explicative la bilant pentru societatile suspendate, care nu au avut activitate deloc anul acesta?
Dar declaratia 101 se completeaza? este suspendata de 2 ani, insa de la infiintare pana acuma 2 ani a avut activitate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: doida , utilizator 15:43, 16 Martie 2012
daca exista regim derogatoriu de la depunere declaratii nu depuneti 101 , verificati vectorul fiscal la fiecare societate!
nu se intocmesc note explicative pentru soc.cu activitate suspendata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl getaz getaz Am un srl suspendat eram obligat sa depun declaratia 101 (vezi toată discuția)
Obligatii srl cu activitate suspendata si regim derogatoriu adavidoviciu adavidoviciu Daca un SRL are activitatea suspendata temporar si are regim derogatoriu privind depunerea declaratiilor fiscale este obligata sau nu sa depuna bilantul ... (vezi toată discuția)
Srl suspendat depunere declaratii ioana-raluca15 ioana-raluca15 Am inteles ca o societate cu activitate suspendata care beneficiaza de regim derogatoriu nu trebuie sa depuna decl 100 si 101.Totusi pana la 25 .02 mi s a ... (vezi toată discuția)