Am mai postat pe acest forum legat de inselaciune , acum revin si va pun o intrebare pe internet am citit ca una sau mai multe dintre parti care au fost implicate in dosar , au cerut executare silita ! Puteti sa ma ajutati in ce consta asta ? Si daca eu lucrez atunci poate sa imi ia salarul tot sau partial intr-o executare de asta ?
sau este vb de executarea pedepsei ? Eu am primit urmatoarea :
Solutie: - condamnă pe inculpat la o pedeapsă de 3 ani închisoare, cu aplic. art. 81 Cod penal.
Asta scrie pe internet , acuma nu stiu eu nu am fost prezent la nici unu dintre sedinte. Va rog sa ma ajutati am facut o prostie in trecut si vreau si eu sa ies cu fata curata precizez ca de atuni nu am mai avut nici o abatere de la lege!!! Va multumesc.
Buna va multumesc pentru raspunsuri! Da asa este azi mia venit la locul de munca instintarea de proprire . Vreau sa va intreb cei de la biroul executiv au voie sa divulge date referitor la ce companie lucrezz ce salar am si unde am domiciliul la persoanele care au fost pagubite? Va multumesc inca odata si astept un raspuns.