avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cumparare teren agricol extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cumparare teren agricol extravilan

In urma cu aproximativ 15 ani ,a fost achizitionat 5ha arabile/pasune,acesta nu a incheiat contract de vanzare cumparare.....ceea ce facut a efectuat inscrierea in registrul agricol in prezenta functionarului/cumparator/vanzator/ aceastas-a realizat verbal in urma caruia s-a eliberat certificat de producator,cu alte cuvinte nuexista laoraactuala contract devanzare cumparare intre...
Ce actiune se impune pentru cumparator in conditiile in care vanzatorul a decedat
Cel mai recent răspuns: adcisadoc , utilizator 21:50, 18 Februarie 2012
dezbaterea mostenirii dupa proprietarul decedat, intabularea dreptului de proprietate si incheierea unui contract de vanzare-cumparare cu mostenitorii.
sau ii puteti actiona in instanta, ceea ce nu va recomand.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme angajata registrului agricol dintr-o primarie.... b_mario77 b_mario77 Buna ziua!Detin 5ha de pasune proprietate privata si as vrea sa beneficiez de subventii.Pentru aceasta pe langa actele care le -am depus la apia, mai am ... (vezi toată discuția)
Model proces verbal sau contract vanzare cumparare pentru apia b_mario77 b_mario77 Buna ziua!Detin 5ha de pasune proprietate privata si as vrea sa beneficiez de subventii.Pentru aceasta pe langa actele care le -am depus la apia, mai am ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren extravilan arabil vargaremus vargaremus Buna ziua, am cumparat o casa + teren intravilan, si suplimentar pe langa asta, prin acelasi contract de vanzare cumparare un numar de 6 parcele/terenuri ... (vezi toată discuția)