avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare teren extravilan arabil
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare teren extravilan arabil

Buna ziua,
am cumparat o casa + teren intravilan, si suplimentar pe langa asta, prin acelasi contract de vanzare cumparare un numar de 6 parcele/terenuri extravilane arabile sau pasuni. terenuri care se aflau la momentul respectiv in proprietatea vanzatorului prin certificate de proprietate, de mostenitor, etc.
Terenurile extravilane sunt specificate in contract cu nr. parcela, etc, din evidenta primariei locale.
Acum intentionam sa intabulam aceste extravilane, si ni se spune ca avem nevoie de certificat de proprietate. Cum putem intra in posesia unui asemenea document, sau la ce se poate face referire aici? Avem decat contarctuil de vanzare cumparare si inscrierea in cf a casei + teren intravilan.
Va multumesc anticipat!
Dovada proprietatii se face cu contractul de vanzare cumparare , extras de carte funciara si certificat fiscal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile cumparatorului Liuro Liuro Buna seara Intentionez sa cumpar un teren. Actele vanzatorului sunt : sentinta civila care perfecteaza vanzarea cumpararea si un proces verbal de punere in ... (vezi toată discuția)
Intabulare extravilan Venetia Venetia Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren (4900mp) din care este prins cu o suprafata de 700mp in intravilan din spusele primariei(se poate elibera adeverinta ... (vezi toată discuția)
Inadvertenta intre titlu de proprietate si cf dariad dariad Care ar putea fi motivul/cauza/explicatia pentru care mai multe parcele de teren figureaza drept gradina INTRAVILAN in extras CF dinainte de reconstituirea ... (vezi toată discuția)