avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale problema cu identificarea unei S.C.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

problema cu identificarea unei S.C.

este posibil ca doua societatii cu nume diferite pot avea acelasi CUI si acelasi Nr.ORC?
va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 00:08, 17 Martie 2012
Doar dintr-o eroare,in alte conditii nu este posibil.
Nu prea imi vine a crede...#-o
ba sa credetii amindoua au fost infintate in aceeasi data din anul 2000, cu acelasi sediu social.
Nu este posibil. C.U.I.-ull este atribuit de Autoritatea Fiscala, iar certificatul de inmatriculare de ONRC. Daca vi s-a prezentat un inscris de acest gen si ati verificat societatea respectiva, atunci probabil ca aceasta este o firma "fantoma" care are ca scop inselarea partenerilor de afaceri.

Dar este numai o parere personala.:)

Edit later:

Acum am vazut ceea ce ati postat. Eu cred ca nu a schimbat decat denumirea societatii, restul datelor ramanand la fel. Iar cu tehnica din ziua de astazi cred ca-i posibil sa fie un Certificat de inmatriculare contrafacut. Cum ati descoperit asta, sunt chiar curioasa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
dar in baza carei legii se elibereaza certificatul de inregistrare al unei SC
va multumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare casa de marcat AvadaniG AvadaniG In luna decembrie anul trecut mama mea a radiat un I.I pentru a ramane in concediu de maternitate. Am decis ca eu sa infiintez un I.I si sa mergem in ... (vezi toată discuția)
Daca o firma in faliment te poate obliga sa ramai in continuare salariat avand in vedere faptul ca nu a platit salariul pe ultimii 3 ani decat o suma foarte mica si nu in ordinea restantelor? pusicat_1 pusicat_1 Sunt angajata la o firma care de 1an si jumatate a fost declarata in faliment:Avem salarii restante din 2009 si din februarie anul in curs nu am mai primit ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi mai am ,daca firma la care am lucrat si-a schimbat denumirea? tanis tanis Am lucrat la o firma care din doi in doi ani se inchidea si se redeschidea cu o alta denumire,avand aceeasi directori si aceeasi activitate.Eu am avut ... (vezi toată discuția)