avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiune de 10 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiune de 10 ani

daca sunt ruda[stranepoata] cu proprietarul pot invoca uzucapiune?
Cel mai recent răspuns: miguela , utilizator 23:17, 20 Mai 2012
Gradul de rudenie nu are nimic de a face cu uzucapiunea. Pt cea de 10 anu va trebuie just tiltu.
daca nu imi trebuie just titlu ce alte acte imi sunt necesare pntru uzucapiune si inscrierea in cartea funciara?.proprietarul este mort de 16 ani.,nevasta lui tot la fel.in cartea funciara este numai sotul trecut,fara sotie insa sotia a lasat un testament lasand averea care i s-ar cuveni unor nepoate.sotii nu au avut copii.nus-au facut succesiuni.ce sanse as avea eu care locuiesc in aceasta casa sa o obtin?as vrea s-o cumpar dar nu am de la cine,nepoatele am inteles catrebuie sa faca succesiunile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat pentru achiziția unui apartament având ca act de proprietate un contract de întreținere Rfs30 Rfs30 Bună ziua, eu și soția mea ne am îndrăgostit de un apartament și am dori să-l achiziționam. Proprietarul actual având ca act de proprietate un ... (vezi toată discuția)
Continuare,mostenire miguela miguela continuare,mostenire:sotul are o casa dinaintea casatoriei,el moare nu lasa testament,sotia nu face succesiunea,dupa scurt timp moare si ea...neavand ... (vezi toată discuția)
Testament pentru nepoti nerama nerama Buna ziua! Am si eu o mare nelamurire: soacra mea a avut o matusa de gradul 3 de care a avut grija si care i-a lasat prin testament mai multe imobile dupa cum ... (vezi toată discuția)