themis a scris:
Cred că ar fi trebuit să chemaţi în judecată societatea, ea fiind cea care trebuia să vă plătească dividendele, nu fostul asociat.
]Am chemat in judecata societatea, impreuna cu fostul asociat. Deci, pe amandoi!
Dacă dosarul a fost trimis spre soluţionare Secţiei comerciale, înseamnă că litigiul este privit ca unul comercial. ªi eu cred că este aşa.
Dosarul a fost trimis Tribunalului , in urma incadrarii d.p.v. material, suma depasind 1 mld.
Pe de altă parte, excepţia invocată, chiar dacă va fi admisă, nu duce la soluţionarea pe fond a litigiului. Inadmisibilitatea acţiunii aflate pe rol nu înseamnă că, după îndeplinirea procedurilor legale, o nouă acţiune nu este posibilă şi, în principiu, admisibilă.
Am platit o groaza de bani taxa de timbru si nu-mi permit in acest moment sa-mi angajez aparator ! Pe asta mizeaza si fostul meu asociat , ca nu voi mai avea posibilitatea sa-mi recuperez acesti bani , care mi se cuvin in mod legal !
Daca mi se respinge actiunea nu ma ajuta cu nimic acest lucru si faptul ca mai pot sa-l dau din nou in judecata, din moment ce nu voi mai avea banii necesari pentru taxa de timbru !!
Pe mine ma intereseaza in aces moment ce pot face concret ca sa-l combat si ce argumentatie sa aduc in sprijinul meu ! in sensul ca instanta sa-i respinga aceasta exceptie invocata, si anume ca eu eram obligat sa-l notific. Eu consider ca este un drept al meu si nu aveam de ce sa-l notific . Eu nu am avut "relatii comerciale" cu asociatul meu, nu s-au derulat intre noi contracte, ca sa fiu nevoit sa-i aduc la cunostinta ca daca in termen de ...nu-mi achita sumele restante, il voi actiona in justitie. Pur si simplu, doresc sa beneficiez de un drept pe care calitatea mea de asociat mi-l confera , conform Legii 31/90.
Am mare nevoie de orice sfat !
Mi-as dori ca si d-na Andreea Lisievici sa vizioneze acest mesaj si sa-mi spuna ce pot face in situatia data.
Multumesc mult!