Buna ziua,
In februarie 2010 am nascut si am ramas in concediu de crestere copil timp de 2 ani pana saptamana trecuta. La revenirea la locul de munca am fost instiintata ca societatea nu mai doreste colaborarea cu mine pe motive financiare.
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot fi concediata.
Din cate am inteles noua Legea nr. 132/2011 pentru aprobarea OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor nu se aplica persoanelor care au nascut pana la data de 31.12.2010 conform OUG 111/2010Art. 30
(1) "Persoanele care au nascut sau nasc pana la data de 31 decembrie 2010 inclusiv, precum si cele care au adoptat sau adopta copilul, carora li s-a incredintat sau li se incredinteaza copilul in vederea adoptiei sau care au sau vor avea copilul in plasament, in plasament in regim de urgenta, cu exceptia asistentului maternal profesionist, ori care au fost sau urmeaza sa fie numite tutore pana la aceasta data beneficiaza de drepturile reglementate de Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007, cu modificarile si completarile ulterioare.",
Puteti sa-mi spuneti unde pot gasi detalii cu privire la concediere pe vechea lege pentru ca nu am gasit in Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 148/2005, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 7/2007.
Multumesc
OUG nr.148/2005 nu ofera nicio masura de protectie pentru persoanele care revin din CCC , asa cum o face OUG nr.111/2010 aplicabila persoanelor ai caror copii s-au nascut incepand cu data de 01.01.2011.
Astfel, la revenirea din CCC angajatorul poate dispune concedierea dvs , in conditiile legii.
Cauzele de concediere sunt cele prevazute in Codul Muncii ... din ce ati specificat dvs, ar rezulta ca este vorba despre o concediere prin desfiintarea postului (art.65 alin.1 C.mun.). O astfel de concediere pe care o puteti contesta in instanta, va da posibilitatea sa beneficiati de somaj.