am un credit la o banca la care nu am mai platit de aproximativ un an din motive financiare...sotul este in somaj iar eu am 300 lei luna ( am un car si o proprire la salar) .la 2-3 luni de neplata am primit de la banca o instiintare cum ca contractul a fost reziliat....iar apoi am primit un plic de la kruk cum ca m-am preluat.....dar de atunci nimic....ce se intampla.....este un an si nu stiu ce fa fac?
inainte de a face orice actiune cititi bine contractul de credit si vedeti daca aveti clauze de vanzare a creditului catre alti terti. deasemenea cititi daca imprumutatul (dvs )trebuie sa fie deacord cu cel care cumpara( kruk) creanta ( imprumutul dvs. ) de la banca.
in functie de aceste elemente puteti demara mai departe o eventuala esalonare de plata cu noul imprumutat in speta kruk.
in functie de garantiile stipulate in contractul de credit si a faptului ca situatia dvs financiara este in dificultate in prezent si ca nu intrezariti o ameliorare substantiala astfel incat sa puteti onora vechile rate de plata puteti cere o amanare a ratelor ( o perioada de gratie ) de 6 luni poate chiar si 12 luni.
dar trebuie sa analizati cu grija orice intelegere veti face cu noul imprumutator ( kruk ) pentru a nu intra intr-o situatie mai dificila decat sunteti in prezent.
Notificare 2% plus
alexteo
Buna seara
am un credit de nevoi personale cu ipoteca in urmatoarele conditii:
moneda CHF; dobanda: variabila, calculata in functie indicele de referinta si ... (vezi toată discuția)