avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce se poate intampla pentru neplata?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce se poate intampla pentru neplata?

am un credit la o banca la care nu am mai platit de aproximativ un an din motive financiare...sotul este in somaj iar eu am 300 lei luna ( am un car si o proprire la salar) .la 2-3 luni de neplata am primit de la banca o instiintare cum ca contractul a fost reziliat....iar apoi am primit un plic de la kruk cum ca m-am preluat.....dar de atunci nimic....ce se intampla.....este un an si nu stiu ce fa fac?

Cel mai recent răspuns: magda2009 , utilizator 12:46, 19 Februarie 2012
~ Conținut șters la cerere ~
inainte de a face orice actiune cititi bine contractul de credit si vedeti daca aveti clauze de vanzare a creditului catre alti terti. deasemenea cititi daca imprumutatul (dvs )trebuie sa fie deacord cu cel care cumpara( kruk) creanta ( imprumutul dvs. ) de la banca.

in functie de aceste elemente puteti demara mai departe o eventuala esalonare de plata cu noul imprumutat in speta kruk.
in functie de garantiile stipulate in contractul de credit si a faptului ca situatia dvs financiara este in dificultate in prezent si ca nu intrezariti o ameliorare substantiala astfel incat sa puteti onora vechile rate de plata puteti cere o amanare a ratelor ( o perioada de gratie ) de 6 luni poate chiar si 12 luni.

dar trebuie sa analizati cu grija orice intelegere veti face cu noul imprumutator ( kruk ) pentru a nu intra intr-o situatie mai dificila decat sunteti in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restant la banca vialli_viorel vialli_viorel #-Cum pot face daca am imprumutat de la banca am platit 2 ani dupa care am ramas fara servici s-a reziliat contractul de munca la toti soferi care eram pe ... (vezi toată discuția)
Notificare 2% plus alexteo alexteo Buna seara am un credit de nevoi personale cu ipoteca in urmatoarele conditii: moneda CHF; dobanda: variabila, calculata in functie indicele de referinta si ... (vezi toată discuția)
Executare silita Dana_Abarjan Dana_Abarjan Buna ziua, Am nevoie de un sfat. Am facut un credit in 2008 de 17.000 de lei la BCR, din care am platit 9.600 de lei, dar am ramas fara loc de munca in ... (vezi toată discuția)