avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... restant la banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

restant la banca

#-Cum pot face daca am imprumutat de la banca am platit 2 ani dupa care am ramas fara servici s-a reziliat contractul de munca la toti soferi care eram pe comunitate acum nu am avut posibilitatea sa mai platesc pana imi gasesc un loc de munca logic nu ??? am luat o suma am platit 2 ani acum trebuie sa dau inapoi mai mult cu dacat aveam de dat cu vreo 60% de ce?ce pot face in cazul asta .multumesc
Cel mai recent răspuns: aly_yoana , utilizator 17:19, 1 Februarie 2011
discutati cu banca situatia si incercati o esalonare sau o perioada de gratie.
Faceti o cerere pentru acordarea unei perioade de gratie si reeasalonare.Aveti mai mult de platit pentru ca s-au adunat ratele restante, dobanzile, iar penalizarile si dobanzile la penalizari s-au adaugat la intregul credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nici un drept in fata banci? adrian78 adrian78 am si eu un credit ipotecat si este tot mai greu cu plata ratei.Am fost la banca sa obtin si eu o perioada de gratie,dar m-am dus degeaba.Cei de la banca spun ... (vezi toată discuția)
Dobanzi la un credit de nevoi personale lauriancului lauriancului Buna ziua,daca ma poate lamuri cineva multumesc anticipat: Mama mea in varsta de 69ani la acea data,a transformat un card de credit de la brd intr-un credit ... (vezi toată discuția)
Reesalonare credite, persoana fizica Monica Bogdan Monica Bogdan Buna ziua, am inteles ca bancile au produse de esalonare credite de consum persoane fizice. Am fost si am intrebat si eu pe la banci, dar unele mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)