avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia consumatorului - returnare haine
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia consumatorului - returnare haine

buna ziua! am cumparat o rochie de mireasa vineri ora 18 si a doua zi am vrut sa o returnez.pe site scrie ca in 24 de ore de la cumparare se poate face returnarea, iar ei sambata lucreaza pana la orele 15, am fost acolo inainte de ora inchiderii, dar nu era nimeni.am si sunat, dar nu au raspuns.vreau sa stiu daca mai am vreo sansa sa o returnez.multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: destela , utilizator 22:28, 3 Mai 2012
Din cate stiu, dar nu garantez, legal nu ii puteti obliga. Doar in cazul in care ati cumparat aceasta rochie online, aveti dreptul returnarii in termen de zece zile. Incercati sa va intelegeti cu ei, cel mai probabil o veti putea returna daca veti acizitiona ala rochie tot de la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare rochie mireasa mihaela87ro mihaela87ro Am achizitionat o rochie de mireasa de mireasa in cadrul unui targ. Mi-am dat seama ulterior ca nu e ceea ce-mi doresc eu, am posibilitatea de a o returna? ... (vezi toată discuția)
Recuperare plata in avans rochie de mireasa mariuca400 mariuca400 Am platit integral o rochie de mireasa pe care nu o mai doresc. Rochia urmeaza a fi facuta pe comanda dupa masurile mele. Imi mai pot recupera banii daca cer ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare Kryptonick Kryptonick Buna As avea o intrebare privitor l orele suplimentare Lucrez la o firma unde se lucreaza in 3 schimburi. Pentru ca un coleg este in concediu lucram 12 ore ... (vezi toată discuția)