avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare plata in avans rochie de mireasa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare plata in avans rochie de mireasa

Am platit integral o rochie de mireasa pe care nu o mai doresc. Rochia urmeaza a fi facuta pe comanda dupa masurile mele. Imi mai pot recupera banii daca cer anularea comenzii in maxim 24 ore de la momentul platii? Trebuie sa mentionez ca am bonul fiscal cu suma platita.
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
mariuca400, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariuca400 , utilizator 08:41, 21 Martie 2016
In privinta comenzilor personalizate legea nu da drepturi consumatorilor decat daca produsul nu este executat conform cerințelor. Vorbiti cu cei de la firma imediat si vedeti ce zic.
Teoretic ati putea obtine banii daca ii anuntati in timp atat de scurt. Practic, daca va spun ca deja au inceput executia ar putea sa va oprească din pret.
Am sunat acum si mi-a spus ca daca e cu bon fiscal nu poate sa-mi returneze banii.Comanda nu a fost data cu siguranta. Mi-a spus sa o sun mai tarziu....sa mai discutam...intr-adevar e si o ora foarte matinala. In concluzie motivul pt care nu poate sa-mi returneze banii este bonul fiscal. Sa fie intr-adevar acesta impedimentul?
Va rog sa-mi raspundeti, nu stiu cum sa procedez
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
mariuca400, utilizator
Bonurile fiscale se pot anula, exista procedura contabila deci asta n-ar fi o problema. Cititi aici ca sa vada ca v-ati informat:
[ link extern ] /

Insistati, vorbiti frumos, explicati de ce nu o mai doriti... daca nu tine cu frumosul spuneti ca veti cere si punctul de vedere al ANPC in privinta situatiei, deci veti face o reclamatie.
Reveniti cu detalii. Succes :)
Ultima modificare: Luni, 21 Martie 2016
Ares-3, moderator
Va multumesc din suflet asa voi face....sper sa rezolv

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare rochie de mireasa adina8600 adina8600 La Tg Miresei din mai de la Bucuresti am achizitionat o rochie de mireasa+voal,neffind marimea mea doamnele de acolo mi-au luat masuratorile pentru a face una ... (vezi toată discuția)
Obligatiile magazinelor online de a onora comenzile TudorS24 TudorS24 Buna seara, In urma cu cateva ore am plasat o comanda pe site-ul unui retailer de IT. Pretul care l-am platit este foarte mic ceea ce ma face sa cred ca ori ... (vezi toată discuția)
Returnare avans anisoara88 anisoara88 Buna ziua . In decembrie 2017 am platit prin ordin bancar suma de 4000 ron reprezentand avans rochie mireasa in contul unei case de moda . am dovada ca au ... (vezi toată discuția)