avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare rochie de mireasa
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare rochie de mireasa

La Tg Miresei din mai de la Bucuresti am achizitionat o rochie de mireasa+voal,neffind marimea mea doamnele de acolo mi-au luat masuratorile pentru a face una pe marimea mea,urmand sa o trimita prin curier(firma e din Craiova iar eu sunt din jud Vaslui).Am primit rochia dar este alta culoare,model gresit si marime gresita.Am discutat cu ei la telefon dar nu vor sa imi returneze banii ci sa imi faca alta rochie in 2 zile(mai am 1 luna pana la nunta),nu stiu cum pot face alta rochie ca aceea care am comandat-o la inceput,din moment ce ei nu au masuratorile corecte si nici nu m-au chemat pt noi masuratori.Le-am facut plangere la ANPC si astept sa vad ce se intampla.Credeti ca am vreo sansa de a recupera banii? ma ajuta legea consumatorului?
multumesc
Cel mai recent răspuns: adina8600 , utilizator 10:49, 15 Iulie 2015
Cam greu cu produsele personalizate, ar trebui sa aveti in scris toate detaliile comenzii.

Daca nu aveti, ati putea inregistra viitoarea convorbire. Daca va promit ca va livreaza rochia va puteti folosi de inregistrarea audio cand faceti reclamatia: spuneti ca nu aveti comanda scrisa pentru ca intelegerea de remediere a greselilor a fost facuta telefonic, o aveti si daca doresc le-o puneti la dispozitie.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare plata in avans rochie de mireasa mariuca400 mariuca400 Am platit integral o rochie de mireasa pe care nu o mai doresc. Rochia urmeaza a fi facuta pe comanda dupa masurile mele. Imi mai pot recupera banii daca cer ... (vezi toată discuția)
Personalizarea in sensul legii/jurisprudentei ? calin_andrei calin_andrei Buna ziua, Cine s-a lovit si cunoaste interpretarea OPC, dar mai ales a instantelor de judecata in ceea ce priveste [b]produsele personalizate[/b] care sunt ... (vezi toată discuția)
Produse platite din greseala, dar necomandate ionescuadrian ionescuadrian Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Am platit din greseala niste produse pe care nu le-am comandat si nici nu am nevoie de ele.Eu ma ocup de ... (vezi toată discuția)