avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Facultatea de Drept
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Facultatea de Drept

Buna ziua.
M-ar interesa ca de anul viitor sa urmez studiile unei universitati, specializarea aleasa fiind "Dreptul".
M-am gandit la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba-Iulia pentru aceste studii, insa nu stiu daca acolo se fac cursuri serioase sau nu.Ce parere aveti?
Dati-mi va rog un sfat, eventual o recomandare.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Kent8d , utilizator 18:31, 22 Februarie 2012
scuzata-mi fie ignoranta dar nici nu am auzit de aceasta universitate.. dar am auzit de Facultatea de Drept din Cluj cea din cadrul Universitatii Babes Bolyai.
Poate gresesc, iar Facultatea de Drept de la "1 Decembrie 1918" este una buna, dar, sincer sa fiu, atat aceasta, cat si universitatea in ansamblu sunt un "no name" in peisajul universitar romanesc. Recomandarea mea este sa va inscrieti la Facultatea de Drept de la Cluj din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai". Este una dintre cele mai bune din tara, alaturi de cele de la Iasi si Bucuresti.
Va multumesc amandurora pentru raspunsurile de mai sus.
O seara frumoasa!
Ultima modificare: Miercuri, 22 Februarie 2012
Kent8d, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O intrebare referitoare la examenul de intrare la facultatea de drept AdeptAlJustitiei AdeptAlJustitiei Buna ziua, Am sa trec direct la subiect.Eu as vrea sa studiez,in viitor,la Facultatea de Drept din cadrul universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca.Citind ... (vezi toată discuția)
Studii de scurta sau de lunga durata SORBAN ERZSEBET SORBAN ERZSEBET Cu data de 29.11.2004 am primit diploma de absolvire pe baza promovarii examenului de absolvire din sesiunea iunie 2003 pentru durata studiilor de 4 ani in ... (vezi toată discuția)
Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)