avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... O intrebare referitoare la examenul de intrare la ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

O intrebare referitoare la examenul de intrare la Facultatea de Drept

Buna ziua,

Am sa trec direct la subiect.Eu as vrea sa studiez,in viitor,la Facultatea de Drept din cadrul universitatii Babes Bolyai din Cluj Napoca.Citind despre modalitatile de intrare intr-o astfel de facultate,am gasit o informatie care spunea ca intrarea la Facultate constituie din : un examen care iti verifica logica si media la Bacalaureat.Acum,acest examen de logica,este dupa modelul american LSAT?
Si alta intrebare:ati putea sa imi dati cateva exemple de acest tip de examen?(nu am gasit pe google).
Va rog sa imi scuzati posibilile greseli gramaticale.
Multumesc si sa aveti o zi buna.
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 00:26, 28 Decembrie 2012
v-ar putea furniza chiar facultatea respectivă posibile informații necesare : are din examenele anterioare.Formularele și le face singură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care dintre urmatoarele universitati este mai buna? AwesomeUsername AwesomeUsername Buna ziua, Care dintre Facultatea de Drept a Universitatii „Babeș-Bolyai” din Cluj si Facultatea de Drept „Simion Barnutiu” a ... (vezi toată discuția)
Facultatea la zi sau la distanta/ifr ? ContSters183660 ContSters183660 Ce parere aveti de invatamantul la distanta pentru facultatea de drept (la stat)? Trebuie sa aleg intre Universitatea Cuza la ZI sau Universitatea Lucian ... (vezi toată discuția)
Inm tanya.br tanya.br buna ziua..am citit pe forumul univ. lucian blaga ca examenul pentru admitere in INM s-a coplicat si mai mult este adevarat,sau sunt doar zvonuri...akolo ... (vezi toată discuția)