avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda deszapezire aplicata de politia locala - ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda deszapezire aplicata de politia locala - plangere contraventionala

Buna ziua,
Pe o strada din Galati la un chiosc de langa un bloc intra un agent al politiei locale si intraba lucratoarea care este acolo despre identitatea ei. Aceasta in spune numele, dar la adresa intreba pentru ce anume este intrebata. Agentul o intreaba de ce nu a dezapezit trotuarul. Luratoarea arata ca a facut poteca ca s-a poata circula cat de cat lumea, a dat cu sare pe jos dar ca o masina parcata lateral o incurca s-a faca dezapezirea.
Agentul se duce in masina de servici si apoi pleaca.
Cand lucratoarea ajunge acasa gasete un proces verbal cu o amenda de 100 lei pe numele lucratoarei intocmit de agentul politiei locale si semnat ca martor de celalalt agent care a stat tot timpul in masina.
Cum pot face contestatie si cui s-a ma adresez?
O zi buna
fara zapada:D
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 14:50, 19 Februarie 2012
procesul verbal de contraventie il puteti contesta la Judecatoria Galati. daca veti citi cu atentie procesul verbal in el va scrie termenul in care il puteti contesta precum si instanta competenta in acest sens!!!SUCCES!
La judecatoria Galati.Solicitati anularea pv de contraventie pe motiv ca nu poate fi martor un alt agent constatator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă pentru parcare pe trotuar deși eu nu am permis, iar mașina o conducea fiul meu. pot face contestație? Ciprian19851985 Ciprian19851985 Am luat amenda pt parcare in fata unui bloc, pe trotuar. Amenda a venit prin posta si eu nu am permis. Fiul meu conduce masina si a parcat. Pot face ... (vezi toată discuția)
Ridicare auto politia comunitara teach teach Buna ziua! Pe data de 26.08.2010, mi s-a ridicat autoturismul printr-o dispozitie de ridicare emisa de catre Politia Comunitara sector 6. Motivul fiind acela ... (vezi toată discuția)
Primit pv pol. locală galați, în lipsă, pentru parcare neregulamentară, fără invitație prealabilă la sediu virgiliuadr virgiliuadr Bună ziua. Pe data de 15 octombrie a.c. am fost, cu autoturismul, la o piață din Galați, numită popular Piața Basarabiei. Am parcat mașina pe trotuar ... (vezi toată discuția)