avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... la cfs, data sfarsit suspendare=data incetare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

la cfs, data sfarsit suspendare=data incetare suspendare ?

la un cfs in perioada 15-17.02.2012, cu reluarea activitatii de catre salariat din data de luni 20.02.2012, cum operam in revisal ?
-data sfarsit suspendare =19.02.2012
-data incetare suspendare =20.02.2012
Este corect asa????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:27, 19 Februarie 2012
- data sfarsit suspendare =17.02.2012
-data incetare suspendare =17.02.2012


:offtopic:
Nu mai deschideti acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, iar utilizatorul urmand a fi avertizat. Ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public sony_kelly sony_kelly as dori un raspuns va rog vreau sa concurez pe postul de operator rol intr-o primarie si as dori sa aflu daca facultatea de administratie publica ma ajuta ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil ioanrosca ioanrosca DORESC SA STIU CUM PROCEDEZ PENTRU A INTRA DINTR-UN CONCEDIU IN ALTUL SI IN ACELASI TIMP SA BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIA DE CRESTERE COPIL (vezi toată discuția)
Personalul contractual devine functionar public georgia14 georgia14 Directorul unei institutii publice subordonata consiliului local, care face parte din personalul contractual, poate deveni functionar public in temeiul art.13 ... (vezi toată discuția)