detin o skoda fabricata in 2010 si la 30.01.2012 s-au aprins nistea martori in bord.Am contactat dealerul si a doua zi am fost la ei la service. Au descoperit probema, au rezolvat-o(zic ei dupa doua zile de stat in service). dupa 88 km probema a reaparut, i-am sunat si am cazut de acord sa duc masina iar la ei. Din data de 07.02.2012 masina sta in curtea dealerului pe motiv ca producatorul nu poate livra piesa,cei de la service neputind sa-mi dea detalii privind data finalizarii reparatiei.(Aceeasi problema este si la Skoda Italia,insa acolo se stie exact termenul de livrare a pieselor-10 zile) Ce pot sa fac ? Ma pot adresa OPC-ului. Masina este inca in garantie si din cate stiu este un termen in care trebuie remediate defectiunile, dar nu mai stiu exact.
In situatia in care producatorul nu poate livra piesa,dealerul este exonerat de responsabilitate
Daca nu se poate obtine termen concret finalizare reparatie ,daca detineti dovada de introducere vehicul in service cu termen concret de solutionare,sesizati oficial ANPC
Schimbare masina
mihu_lucian
Buna ziua,
As dori sa stiu in ce conditii se poate cere schimbarea unei masini (sau restituirea contravalorii), achizitionata noua, la care au aparut prea ... (vezi toată discuția)