avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... avocat proces belgia
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

avocat proces belgia

Buna ziua
As dori sa stiu daca se poate si are rost sa dau in judecata politia belgiana si sa fiu reprezentat de un avocat avocat din romania?
Anul trecut in luna noiembrie fiind in Belgia mi sa sechestrat masina deoarece nu se vedea seria de sasiu si pina in ziua de azi nu mi-am recuperato.La ultima discutie cu sectia de politie mi sa spus ca sau gasit serile dar trebuie sa vada provenienta masini si mai dureaza,trebuie sa precizez ca masina este achizitionata in leasing de la o reprezentanta din Cluj de noua.In urma discutie ca mai multe persoane de la Politia Romana mi sa sugerat sa dau in judecata politia belgiana pentru despagubirii si as dori sa stiu daca ar fi sanse de reusita.
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: cosmincluj , utilizator 16:34, 19 Februarie 2012
Da, ati avea sanse de castig, desi nu cunosc foarte bine legislatia belgiana.

Nu va poate reprezenta un avocat român care profeseaza in tara ci unul care profeseaza in Belgia.
Am incercat cu un avocat belgian de origine romana dar a fost o mare teapa pe romaneste,mia luat 450 de euro si a facut 2 cereri si a aflat acelasi lucru care il aflasem anterior la telefon(ca inca nu sau finalizat cercetarile) si pentru a continua sa ii mai trimit 450 de euro asa ca ma gandeam la o alta cale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu auto furat din strainatate alin_mocanu alin_mocanu Buna ziua! In anul 2010 am cumparat un autoturism din Targul Auto Vitan, de la o persoana fizica din Romania, autoturismul fiind inmatriculat in Germania, dar ... (vezi toată discuția)
Licitatiile de masini, o mare teapa belgiana laur2014 laur2014 Acum doua saptamani am achiziționat prin intermediul unei firme romanesti un autoturism. Acesta a fost cumpărat prin licitație online. Totul a ... (vezi toată discuția)
Lipsa brief original belgia la inmatriculare in romania radutrifan radutrifan Am o masina adusa in tara de catre o firma importatoare romana, cumparata de la o firma din germania, masina fiind din belgia de la o firma de leasing. Am ... (vezi toată discuția)