avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mi-a incetat plata ajutorului social, e legal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mi-a incetat plata ajutorului social, e legal?

Buna seara,beneficiez de ajutor social de aproape un an de zile.Saptamana trecuta inspectoarea de la ajutor social mi-a spus ca nu mai pot beneficia de ajuto social deoarece stau in casa mamei mele si convetuiesc cu ea(veniturile ei se calculeaza cu veniturile mele).Precizez ca nu am loc de munca iar fetita mea are 3 anii,fostul sot nu imi plateste nimic si nu am nimic pe numele meu.CE POT FACE IN SITUATIA ASTA SI SE POATE ASA CEVA SA NU MAI POT BENEFICIA DE AJUTOR DIN CAUZA CA MAMA MEA ARE VENITURI?VA MULTUMESC.SANATATE!!!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:24, 19 Februarie 2012
Aceasta este legea. Se considera ca veniturile in casa se cumuleaza si deci ca si mama dvs. va sustine financiar deci din perceptia statului nu are rost sa va mai sustina contribuabilul.

Puteti intre timp sa va angajati, asa veti obtine un venit care sa suplineasca ce va acorda statul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa ajutam o fetita? piticut86 piticut86 buna ziua.prietenul meu are o nepoata de 6 ani ,mamei ei a murit acum un an ramand la tatal ei.Ei stau la tara intr-o casa data de o femeie din mila raposatei ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara se plateste din salariul romanesc, sau din salariul nemtesc? MarriNAaa MarriNAaa Buna seara! Am o cunostinta care are doi copii minori si el lucreaza cu contract nemtesc in Germania. Daca sotia lui baga divort in Romania, tatal copiilor va ... (vezi toată discuția)
Drepturi parintesti divort yulian29 yulian29 buna seara eu cu sotia mea neam intoes din italia acum 2 ani cu tot cu fetitele noastre in virsta de 10 si 9 ani acum fetele merg la scoala aici si au acte de ... (vezi toată discuția)