avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Drepturi parintesti divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Drepturi parintesti divort

buna seara eu cu sotia mea neam intoes din italia acum 2 ani cu tot cu fetitele noastre in virsta de 10 si 9 ani acum fetele merg la scoala aici si au acte de rominia acum 5 luni sotia mea sa reintors in italia ca ea nu sa acomodat aici ba chiar isi gasise si de munca dar a demisionat singura acum in astea 5 luni nea mai trimis cite 100 150 euro pe luna in ultimile 2luni nimic dupa mai multe certuri ma amenintat ca vine sa imi ia fetitele cu ea in italia eu sincer mam speriat ce sanse reale am sa o impiedic sa ia copii tinind cont ca nici fetitele nu vor in italia eu nu dispun ca dinsa de bani eu muncesc pe 1200 ron pe luna avem casa noastra si ma mai ajuta mama mea foarte mult atit vreau sa stiu ce sanse am sa nu imi duca fetele la 2000 de km sa n le mai pot vedea deloc ca eu n voi mai avea posibilitatea sa ma duc in italia sa le vad astept raspunsuri va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: yulian29 , utilizator 20:22, 7 Decembrie 2015
Având în vedere că aveți venituri, că aveți o locuință și că mama dvs vă ajută, eu zic că aveți șanse reale. Este foarte importat ceea ce-și doresc fetițele deoarece în mod sigur vor fi audiate amândouă.
Buna ziua.
daca sotia doreste sa divorteze instanta competenta este cea din RO .
in ce priveste custodia minorelor, intr-un astfel de proces conteaza f mult probatoriul administrat.
este un atu pt dvs ca dispuneti de o locuinta, ca aveti ajutor din partea mamei dvs., ca aveti un loc de munca ..
avand in vedere varsta fetelor, ele vor fi intrebate in camera de consiliu , daca prefera sa fie incredintate unuia dintre parinti ..

poate nu se ajunge aici, incercati sa vedeti ce nemultumiri are sotia dvs. si incercati sa le rezolvati intr-un fel sau altul.
acum sincer, nu va suparati, dar venitul dvs de 1200 lei / lunar nu este cine stie ce, iar daca sotia castiga mai bine in Italia, nu va inteleg de ce nu vreti sa va reintoarceti acolo .. poate ca sunt alte posibilitati in acea tara si le veti putea oferi mult mai multe fiicelor dvs.
aproape ca o inteleg pe sotia dvs., daca doar asta este motivul, cel financiar. cum sa ssa traiti atatea persoane, din 1200 lei ? nu toata lumea sa multumeste doar sa aiba ce sa manance si sa traiasca d epe o zi pe alta.

evident ca mama dvs vrea sa va stie aproape de dansa, dar nu credeti ca este mai importanta familia dvs, respectiv sotia si fiicele, decat sa stati aproape de mamica??
sunteti barbat casatorit si aveti o familie , iar asta presupune sa tineti cont si de ce vrea partenera dvs de viata, nu neaparat ce vrea mamica.
sunteti barbat in toata firea, nu ?? asumati-va niste responsabilitati si incercati sa fiti barbat, nu sa va bazati pe mamica ..

v-am spus doar punctul meu de vedere. sper ca nu va simtiti jignit in vreun fel ..
Eu cred ca nimeni nu trebuie sa fie judecat dupa veniturile sale, e discriminare,cum spuneti, pe criterii financiare.
Totusi, mama care doreste copilele langa ea ar putea macar sa le intretina pana le ia. Daca si mama considera ca tatalui ii ajung cei 1200 de lei, atunci ce sa sustina in instanta? Ca nu?

Cred ca sansele sunt mici sa va plece copiii. Mai ales daca nu vor. In caz ca totusi se intampla ceva si va cheama in instanta, va rog, contactati un avocat.
nu sunt numai probleme financiare din auzite ar avea o relatie acolo si dinsa avea de munca aici sa lasat ea si cistica ca mine sunt atiti romini care traiesc asa sincer nu vad nimicrau in a fi simplu si acolo cistiga 900 1000 de euro cu chiria 400 500 cu facturi si restul cum sar descurca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi parintesti yuli33 yuli33 buna seara sunt disperat sunt casatorit de 10 ani si am 2 fetite de 11 si 10 ani dupa mai multe probleme care leam avut sotia mea a decis sa mearga la munca ... (vezi toată discuția)
Vreau fata inapoi feliciaiva feliciaiva Ma numesc felicia am 23 ani si sunt in italia .Am o fetita de 6 anisori care este in romania .Ea sta acum la soacra mea si as vrea sa-mi iau fetita inapoi .ce ... (vezi toată discuția)
Fetita mea refuza sa se intoarca la mama damian_lovesyou damian_lovesyou Buna ziua, as dori sa aflu ce se poate intampla, sau ce ma indrumati sa fac , daca fetita mea in varsta de 9 ani refuza sa se intoarca la mama??. si ... (vezi toată discuția)