avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se procedeaza - incasare avans, imposibilitate ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se procedeaza - incasare avans, imposibilitate furnizare produse?

Buna seara,

As dori sa stiu cum se procedeaza legal in cazul in care clientul a achitat in avans, urmand ca apoi o parte din produse sa nu poata fi furnizate. Se restituie banii pe loc? Se aplica acele 30 de zile pentru restituirea partiala ? Se restituie impreuna cu livrarea celorlalte produse ?

Va multumesc pentru raspuns !

Alte discuții în legătură

Conflict persoana juridica livrare neconforma DaniSalas DaniSalas Buna ziua, Societatea mea a comandat via internet un produs, dupa ce am efectuat plata integrala si am constatat ca produsul livrat nu este cel comandat, ... (vezi toată discuția)
Optiunile unui srl in situatia nelivrarii unor produse de catre furnizori Brown Wizard Brown Wizard Buna ziua, as dori sa stiu ce este de facut ca persoana juridica in situatia in care un furnizor nu poate livra niste produse platite in avans, iar stornarea ... (vezi toată discuția)
Restituirea fondului de reparati Laci67 Laci67 Buna ziua,As dori sa ma lamuriti cum se procedeaza legal cu fondul de reparati al unui locatar care isi vinde apartamentul? Mentionez ca am avut sedinta cu ... (vezi toată discuția)