avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... NERESPECTAREA DREPTURILOR PERSOANE DIZABILITATI
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

NERESPECTAREA DREPTURILOR PERSOANE DIZABILITATI

LA FIRMA LA CARE AM LUCRAT NU MI S A LUAT IN CONSIDERATIE CERTIFICATUL DE PERSOANA DIZABILITATI SI IMPLICIT DREPTURILE CE DECURG DE AICI.ASTFEL NU AM BENEFICIAT DE 3 ZILE SUPLIMENTARE DE CONCEDIU DE ODIHNA,DE PREAVIZ PLATIT DE 30 ZILE, SCUTIRE DE LA PLATA IMPOZITULUI PE SALARIU SI NU MI S A PLATIT CONCEDIUL PE 2011 EL FIIND PROGRAMAT CONFORM COMP. JURIDIC IN MARTIE,APRILIE 2012.INTRE TIMP INSA AM FOST CONCEDIAT PE 15 FEB. 2012 CONF. CODULUI MUNCII ART.65 PCT.1. POT CERE REINTEGRAREA IN MUNCA SI PLATA CONCEDIULUI DIN 2011 SI A CELUI SUPLIM. DE 3 ZILE MIN. CONF. CODULUI MUNCII ART.47 ? DAR PLATIREA PREAVIZULUI DE 30 ZILE CONF. LEGII448 ART.83 LIT. D SI DE ASEMENEA A SCUTIRII DE LA PLATA IMPOZITULUI PE SALARIU DE LA LITERA G. TOT ART.83?POT SOLICITA SI ALTE DAUNE PT. DISCRIMINARE?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 09:32, 20 Februarie 2012
In situatia expusa numai in instanta puteti cere acele drepturi pe care fostul angajator nu vi le-a recunoscut asa cum sunt prevazute in Legea nr.448/2006, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea drepturilor unui salariat in urma unei hotarari judecatoresti anicosma anicosma Unui salariat i se desface contractul individual de munca in luna decembrie 2010. In urma unor procese judecatoresti dupa 1 an-in decembrie 2011 salariatul ... (vezi toată discuția)
Angajare persoana cu handicap iuga laurentiu iuga laurentiu Cum trebuie sa procedeze o persoana cu handicap gr. II ( hipoacuzie) in vederea angajarii la o societate comerciala ( manipulant la un magazin alimentar)? Ce ... (vezi toată discuția)
Impozitul auto,scutit sau de platit. Cocainaa Cocainaa Buna ziua, Am o mare nedumerire.Conform legii 448/2006 as fi scutit de la plata impozitului auto fiind persoana cu handicap grav sau accentuat.Am fost la ... (vezi toată discuția)