avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Termen de decontare bon fiscal
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termen de decontare bon fiscal

Imi poate spune cineva care este valabilitatea unui bon fiscal,pentru decontare?!
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 00:26, 20 Februarie 2012
Ideal ar fi ca decontarea sumei sa fie facuta imediat. Justificarea. in cazul in care s-au ridicat bani din casierie se face in maxim 4 zile. Decontarea se face in momentul depunerii la casieria societatii.
sa inteleg ca nu ar fi nico problema,daca eu azi am achizitiont un produs,iar peste o luna de zile il voi duce la decontare?! Se pot deconta si partial?!
Multumesc frumos!
Nu este o problema daca il decontati peste o luna. Acum depinde si ceea ce ati achitat. Daca se achita marfuri sau materiale, acestea trebuie inregistrate in contabilitatea societatii (in cazul in care a fost emisa si factura) la momentul achizitiei. Plata furnizorului ramana sa se efectueze in momentul decongtarii bonului fiscal.

Nu se poate deconta partial un bon fiscal. Se achita din casierie intreaga suma inscrisa in acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata card emitere bon fiscal? LazarAlinaMihaela LazarAlinaMihaela Buna ziua, am un coafor si am avut o \\\\\\"mica problema\\\\\\" cu un client. Practic domnul a achitat cu cardul acum o saptamana plata unor servicii care ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat! thesimonelu thesimonelu Am infiintat asociatia parintilor a unei gradinite de stat, nonprofit, neplatitoare de tva...s-a depus capitalul in cont, insa alte incasari pe asociatie nu ... (vezi toată discuția)
Plata tva pentru achizitii intracomunitare ION RUCSANDESCU ION RUCSANDESCU Buna ziua. Pe scurt, un PF a achizitionat din Austria in mai 2007,niste utilaje agricole de aproximativ 42.000 euro,in cadrul unui program Sapard.Pe linga ... (vezi toată discuția)