r.gabi a scris:
Din nefericire , sansele sunt mici , iar dezinteresul celor abilitati destul de mare.
Formulati o plangere penala , aratand ca conditii necunoscute in momentele si in locurile aratate v-a disaparut telefonul.
Indicati existenta camerelor de luat vederi in respectiva zona si solicitati sprijinul.
Faptul ca v-a disparut telefonul , nu are nicio legatura cu contractul inchiriat cu firma la care aveti abonament , aceasta nu este o cauza care sa determine rezilierea contractului in alte conditii decat in cele stipulate in respectivul act la incheierea acestuia
da am inteles clauzele contractului, era doar o frustrare personala cu privire la acesti operatori de telefonie care ne iau la MISTO, pe noi romanii...
Sunt sigur ca nu sunt nici primul si nici ultimul care a fost intr`un magazin/sunat la relatii cu clientii pentru a face o sesizare de genul.
Noile smartphones cu android, IOS etc. odata deschise, pot fi depistate foarte repede ( majoritatea au GPS, WI-FI ) sunt softuri de protectie care iti trimite pozitia GPS, schimbare de SIM etc. , dar daca se resofteaza iti poti lua adio, singuria varianta e cea cu detectarea prin IMEI pe care o pot face doar operatorii de telefonie mobila sau politia, daca vor sa urmareasca pe cineva.
-da se poate schimba si acel IMEI ( CNP-ul telefonului ) , dar nu la toate e usor, daca exista si la noi o baza de date comuna intre operatori, macar stiai ca cel care la furat il tine pe post de mp3 player.
Stiu ca se poate face o cerere la instanta contra cost ca sa iti urmareasca telefonul.
Am sa incerc sa ma duc la politie, cu toate ca nu am incredere.
Singura varianta era cea cu camerele video, macar stiu ca e prins individul chair daca nu mai vad vreodata telefonul.