avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Descarcare D150 si 010
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Descarcare D150 si 010

Buna ziua,

Puteti sa imi spuneti va rog frumos la ce sectiune de pe anaf.ro pot descarca D010 si D150? Am incercat la Programe utile / Declaratii fiscale si nu le-am gasit.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cristina Vasile , utilizator 10:17, 20 Februarie 2012

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program decont special tva - erori ! element94 element94 Buna seara. Am instalat programul pe Windows 7 . Dupa salvarea datelor, doresc sa listez ceea ce am salvat . Se deschide notepad gol si imi spune ca pathul ... (vezi toată discuția)
Bilant iunie adelamoldovan1971 adelamoldovan1971 imi dati un site de unde decsarc bilantul la iunie fara zerouri in F 20, sau sa le pot sterge... (vezi toată discuția)
Comunicat anaf- depunerea declaratiilor fiscale 100, 300 si 710 incepand cu luna noiembrie  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) informează că, pentru îmbunătăţirea serviciului de depunere a declaraţiilor fiscale prin metode ... (vezi toată discuția)