avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Titluri de proprietate
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Titluri de proprietate

Daca detinatorul unor titluri de proprietate a decedat, cu pot nepotii lui sa vanda terenul? Ce acte sunt necesare?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 10:55, 20 Februarie 2012
Trebuie sa dezbateti succesiunea la notarul public de pe raza judecatoriei unde defunctul a avut ultimul domiciliu. Aveti nevoie de certificatul de deces al acestuia actele de proprietate, doi martoti care l au cunoscut pe defunct, certificate fiscale pentru bunurile imobile dezbatute. In urma dezbaterrii vi se va elibera certificat de mostenitor si fie va intelegeti si vindeti impreuna si va luati banii din pretul vanzarii conform ciotelor satbilite in certificatul de mostenitor, fie faceti partajul bunurilor urmand ca fiecarui mostenitor sa i se atribuie un bun imobil sau sa perceapa o sulta de la cel care a luat in proprietate bunul/bunurile imobile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire gynutza_sweet gynutza_sweet Buna ziua.am o intrebare si daca ma poate ajuta cineva v-as fi foarte recunoascatoare. Am 21 de ani iar mama mea a murit acum 7 ani,ne-a ramas mostenire de la ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale mody mody Buna seara si Craciun Fericit Am si eu o nelamurire in ce priveste sccesiunea ,si am sa redau pe scurt situatia familiei mele . Mama mea si bunica-mea au ... (vezi toată discuția)
Mostenire coleasa11 coleasa11 Ma numesc Coleasa Bogdan si am urmatoarea problema,anul trecut am mostenit o casa din partea bunicii mele.Mentionez ca ma am 3 veri de gradul 1,care au dreptul ... (vezi toată discuția)