avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

daca la o firma nonbancara ai restante de mai bine de 3 ani si nu ai primit nici o instiintare se prescrie datoria( 900 lei ) ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:44, 20 Februarie 2012
Teoretic ,da
Practic ,este mai greu de exprimat opinie,in conditiile in care nu sunt cunoscute actele/
actiunile intreprinse de catre creditor ,care cu scopul legitim de recuperare debit acumulat,poate cesiona drepturile sale in favoarea unei unitati de recuperare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca nu platesc ,ce pot pati ? lorelai012 lorelai012 Am primit o instintare de plata ,precum am de plata o factura la un abonament de telefon .Suma este de 618 si o datorez din data de 06.07.2010.Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Neplata factura servicii telefonie mobila orange1 orange1 ce se intampla cu datoriile unei persoane decedate fata de o companie de telefonie mobila?e posibil sa fie executati silit membrii familiei ? (vezi toată discuția)
Nu vreau/nu pot sa-mi platesc datoriile pasager57 pasager57 Buna ziua, Am o problema la care astept un raspuns din partea dvs.: Am contractat un credit de nevoi personale fara garantii reale (cu buletinul) in 2008. O ... (vezi toată discuția)