In situatia in care urmasii defunctului ai acceptat masa succesorala,pe cale de consecinta au preluat si datoriile acestuia,pe care detin obligatia sa le achite
Cu scopul legitim de recuperare debit,exista posibilitatea ca operatorul de telegonie sa cesioneze dreptul sau in favoarea unei unitati de recuperare,care la randul sau sa demereze procedura legala de recuperare, care consta in executarea silita asupra bunurilor mobile/imobile/conturi bancare/drepturi salariale
Nu ne-ati spus daca exista o sentinta civila definitiva si irevocabila (titlu executoriu) cu privire la obligatia autorului dvs. (defunctului) la plata debitului.
Daca ati accceptat mostenirea si exista un titlu executoriu privind plata debitului, posibil sa fiti executati (mostenitorii) silit de catre creditor, in vederea recuperarii debitului.
Datorie la banca
Adryana18
Buna seara,
Daca am credit la o banca pe care nu l-am mai platit de ceva timp si am un card la o alta banca pe care nu am nici un ban in momentul de fata, ... (vezi toată discuția)
Telefonie mobila
popnicolae
Am avut contract cu un operator de telefonie mobile. In 2009 nu am mai platit facturile in cuantum de 600 ron. Datoria a fost cedata catre altii. Acum imi vine ... (vezi toată discuția)