avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

Telefonie mobila

Am avut contract cu un operator de telefonie mobile. In 2009 nu am mai platit facturile in cuantum de 600 ron. Datoria a fost cedata catre altii. Acum imi vine de la firma unde a fost cedata datoria executarea silita pe o suma de 3 ori mai mare (1943.68 ron), fara nici o justificare a sumei. Ce trebuie sa fac ? Datoria nu se prescrie dupa 3 ani ? Ce se poate intampla daca nu platesc ? Sunt amenintat cu recuperarea datoriilor pe orica cale: executarea bunurilor mobile si imobile, poprirea conturilor bancare si a veniturilor realizate.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:51, 5 Iunie 2015
popnicolae a scris:

Acum imi vine de la firma unde a fost cedata datoria executarea silita pe o suma de 3 ori mai mare (1943.68 ron), fara nici o justificare a sumei.

Cum adica "va vine" executarea silita? La poarta (cine o aduce?) sau va ameninta unii la telefon cu ea?
Intr-un plic cu 2 coli format A4, prima este intitulata: DECIZIE DE INITIERE A PROCEDURII LEGALE, unde se arata ca dosarul meu va fii transmis catre executorul judecatoresc pentru initierea procedurii de executare silita, si a doua, o cerere catre executorul judecatoresc, pentru dispunerea executarii silite.
popnicolae a scris:

si a doua, o cerere catre executorul judecatoresc, pentru dispunerea executarii silite.

In asta este important ce scrie. Exista si o hotarare judecatoreasca in acest sens?
Societatea ... , prin prezenta va solicita sa dispuneti: punerea in executare silita a titlului executoriu reprezentat de ordonanta de plata emisa de instanta judecatoreasca, in temeiul art. 1021, CPC impotriva ..., pentru recuperarea debitului ...
Va solicitam sa dispuneti executarea silita, atat prin executarea bunurilor mobile si imobile ale debitorului cat si prin poprirea conturilor bancare si a veniturilor realizate, in vederea recuperarii intregului debit. De asemenea solicitam recuperarea cheltuielilor de executare formate din taxe timbru si orice alte cheltuieli ce vor rezulta in urma executarii. Mentionam ca cesiunea de creanta a fost inreg. in Arhiva Electronica de Garantii Reale Mobiliare sub nr. ..... In drept ne intemeiem cererea pe dispozitiile art. 665 Noul Cod de Procedura Civila. Anexam prezentei: titlu executoriu (eu nu il am), DOVADA CESIUNE (NU O AM) si lista debitorilor cedati (nu o am), inregistrarea in aegrm (NU O AM) ...
Aveti posibilitatea ca in 10 zile de cand v-a ajuns plicul respectiv sa formulati cerere in anulare a ordonantei de plata respective sau sa faceti contestatie la executarea initiata de catre executorul judecatoresc, este insa curios ca nu ati mai primit nicio hartie pana acum, nu ati fost citat la instanta pana acum?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie - credit expres romania MGRaducu MGRaducu Buna ziua, Am primit un plic de la [b]Credit Expres Romania[/b] in care se afla o [b]\\" Decizie de initiere a procedurilor legale\\"[/b]. Este ... (vezi toată discuția)
Cati ani te urmareste banca in urma unei executari silite? ContSters277537 ContSters277537 Daca stie cineva, va rog sa-mi spuneti cati ani te urmareste creditorul pentru recuperarea datoriei presupuse catre el? Ia imobilul ipotecat si pune poprire ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta AndreeaBeel AndreeaBeel Buna ziua, Am incheiat un contract de cesiune de creante cu o societate( debitoare). S-au respectat conditiile de publicitate, fond forma etc. Nelamurirea mea ... (vezi toată discuția)