avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorii ENEL ale unui decedat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorii ENEL ale unui decedat

daca mama mea a murit si a lasat datori la furnizorul de energie electrica ...datoria imi revine? si daca da imi poate loa casa penrtu datorie?
Ultima modificare: Joi, 14 Noiembrie 2013
gabi_gabi000, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:56, 14 Noiembrie 2013
Daca ati devenit mostenitor pe cale de consecinta ati preluat atat activuk=bunurile cat si pasivuk=datoriile defunctului
Creditorul cu scopul legitim de recuperare debit acumulat,poate dispune executarea silita asupra bunurilor in evidenta dvs,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)
Neplata factura servicii telefonie mobila orange1 orange1 ce se intampla cu datoriile unei persoane decedate fata de o companie de telefonie mobila?e posibil sa fie executati silit membrii familiei ? (vezi toată discuția)
Executare silita agromav agromav Buna seara, Imprumut bancar cu ipoteca(mobile si imobile),iar persoana respectiva nu mai are nimic pe numele sau,a eliberat 2 bilete la ordin unei societati, ... (vezi toată discuția)