avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima expatriere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima expatriere

Buna ziua,
As dori sa stiu care este cuantumul minim si cel maxim al primei de expatriere ptr. un salariat cu contract de munca de agent de munca temporara (muncitor calificat/necalificat) pe care doresc sa il pun la dispozitia unui utilizator strain? Prima de expatriere este impozabila pentru cele 2 parti (angajat/angajator)? Mentionez ca salariatul beneficiaza de salariu in Romania + indemnizatie de deplasare in euro intre 35 si 75 de euro cf. legii, cazarea si transporul pana acolo si acolo fiind asigurate tot de angajator. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Salarizare ion59 ion59 Buna ziua! Lucrez in Franta si nu sunt multumit de ceea ce ni se spune. As dori sa stiu care este legea aplica de Anaf si Itm cu privire la salariul pe care ... (vezi toată discuția)
Alocatia (indemnizatia) angajatorului este acelasi lucru diurna? desirelia75 desirelia75 avem un contract de munca in strainatate ( semnat printr-o societate intermediara din romania dar ptr un angajator strain ) in care apare indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Diurna deplasare externa MINPOP MINPOP buna ziua , Este prima data cand pun o intrebare pe acest forum si incep prin a-mi cere scuze daca nu reusesc sa fiu suficient de coerent. Am urmatoarea ... (vezi toată discuția)