avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model decizie de evaluare a personalului !
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model decizie de evaluare a personalului !

Va rog f. frumos daca ar avea cineva sa-mi trimita un model de decizie de evaluare a personalului ptr. anul 2011
multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 20 Februarie 2012
Nu este vorba despe decizie de evaluare, ci despre fisa de evaluare .. modele gasiti in sectiunea Documente Utile a acestui Forum.
www.avocatnet.ro/content/con...

www.avocatnet.ro/content/con...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii 2011 inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! As avea nevoie de o informatie: unde as putea gasi documentele anexe codului muncii 2011. Editiile din librarii pe cate le-am gasit nu contin aceste ... (vezi toată discuția)
Fise de post dobreg dobreg AS DORI SI EU FISE DE POST CU OBIECTIVE DE PERFORMANTA SI CRITERII DE EVALUARE PENTRU: LACATUS MECANIC,LACATUS CONSTR.METALICE SI NAVALE,MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)
Fisa de evaluare plus mobile plus mobile Buna ziua, am rugamintea cine poate sa ma ajute cu cateva fise de evaluare ca modele orientative pentru: Inginer constructii, Instalatori, Contabil si ... (vezi toată discuția)