avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reincadrarea functionarilor publici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reincadrarea functionarilor publici

Se considera vechime in functia publica concediul pt. cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani in cazul suspendarii la cerere a raportului de serviciu?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:46, 10 Noiembrie 2008
Potrivit art.18 alin.7 din OUG nr.148/2005, perioada concediului pentru creşterea copilului în vârstă de până la 2 ani sau de până la 3 ani în cazul copilului cu handicap constituie vechime în muncă şi în serviciu, care se are în vedere la stabilirea drepturilor ce se acordă în raport cu aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru ingrijirea copilului pana la varsta de doi ani constituie vechime in camoul muncii sau nu ? ana55 ana55 concediu pentru ingrijirea copilului pana la varsta de doi ani constituie vechime in campul muncii sau nu (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil-vechime in munca cocuta1973 cocuta1973 Concediul pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani se considera sau nu vechime in munca ( pt calcul spor vechime)?? (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului pana la 2 ani rambela rambela Vreau sa stiu daca se considera vechime in munca perioada de 2 ani de crestere a copilului,pentru ca am lucrat la o societate privata si nu mi-a luat in ... (vezi toată discuția)