avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura ofshorre
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura ofshorre

Buna ziua,am de primit o factura de la o firma cu sediul in Delaware(ofshorre),pentru consultanta IT,realizare site,etc,in aceea factura furnizorul serviciului trebuie sa treaca si tva sau nu este obligatoriu.Multumesc mult si o zii buna la toata lumea.
Cel mai recent răspuns: Michael65 , utilizator 21:16, 20 Februarie 2012
daca nu este inregistrat ca si platitor de TVA in USA atunci nu are ce sa treaca pe factura.
multumesc mult pentru raspuns,o seara buna tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de la firma offshore Michael65 Michael65 Buna ziua,am primit o factura pentru consultanta IT de la firma ofshorre iar cei de la finante nu accepta sa o considere la cheltuieli deductibile si-mi cer ... (vezi toată discuția)
Plafon 220,000 lei - servicii in afara ue bogdanel12 bogdanel12 Buna seara, Am o curiozitate, dar si un mare dubiu in legatura cu inregistrarea ca platitor de tva dupa depasirea plafonului de 65,000 euro (adica 220.000 ... (vezi toată discuția)
Cum facturam prestarile de servicii in it catre firma din romania? ionelstefanuca ionelstefanuca Salutare, As avea o mica intrebare: Firma mea este platitoare de TVA si presteaza servicii de consultanta in IT catre o alta firma din Romania platitoare ... (vezi toată discuția)