avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită CONTRACT IMPRUMUT-EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Executare silită

CONTRACT IMPRUMUT-EXECUTARE SILITA

buna ziua,
cu doi ani in urma am dat imprumutat bani unei persoane in baza unui contract de imprumut incheiat la notariat.
debitorul nu mi-a returnat datoria la termen fiind nevoita sa apelez la executor judecatoresc. recent, am recuperat debitul . intrebare:
in ce conditii se percep penalizarile de intarziere a returnarii debitului si cine le impune, creditorul, notarul sau executorul judecatoresc?

editat scris cu majuscule
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:32, 20 Februarie 2012
Cuantumul penalitatilor trebuia sa il stabilit dvs. in contractul de imprumut, daca nu ati facut-o nu le mai puteti cere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema amalu amalu Ma scuzati ca va deranjez. Am urmatoarea problema : In 7.10.2010 am incheiat un contract de imprumut cu restituire in rate egale de 780 pe luna timp de noua ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmenadriana35 carmenadriana35 Buna ziua! Mai am de dat 2000 euro unei persoane de la care am imprumutat 6500, nu am posibilitatea de a-i returna, am incheiat un contract notarial unde nu ... (vezi toată discuția)
Imprumut intre persoane fizice incheiat la un notar adandanache adandanache Buna ziua, am imprumutat o persoana fizica cu o suma de bani in februarie, data termen de returnare era 29 august :(( , persoana respectiva ma tot amana cu ... (vezi toată discuția)