avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

Buna seara,

Am si eu urmatorul caz la o asociatie de proprietari :
- una din femeile de servici si-a gasit de lucru la o firma si doreste sa plece , angajarea acolo facandu-se luni , 27.02.2012 .

Intrebarea : cu ce data inregistrez in revisal demisia si daca trebuie sa respecte cele 20 de zile de preaviz (precizez ca demisia ii va fi aprobata de presedinte si , atat angajata cat si presedintele asociatiei sunt de acord sa plece fara sa respecte cele 20 de zile de preaviz)

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: andreea_89 , utilizator 20:24, 20 Februarie 2012
Daca este vorba despre o demisie fara preaviz, atunci incetarea are loc la data cand presedintele a pus rezolutia pe demisia doamnei ”fara preaviz” ... incetarea c.i.m. se transmite prin REVISAL la data incetarii c.i.m....

De exemplu, daca data incetarii este 27.02.2012 atunci ultima zi de transmitere a registrului este data de 27.02.2012.

Cu ce articol , litera se incheie contractul ?
Daca se renunta la preaviz, temeiul de drept este art.81 alin.7 C.mun.
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim conf art 81 alin 7 anieta anieta Buna ziua inca o data, Revin cu o alta intrebare, cu privire la incetarea CIM conf. art 81 alin 7 din Codul Muncii: Se poate face incetarea CIM a unui ... (vezi toată discuția)
Preaviz la demisie Lizuca12 Lizuca12 Buna ziua, Daca am un angajat care de maine isi face cererea de demisie cu preaviz care este numarul de zile pentru preaviz, 20 zile lucratoare? Se ... (vezi toată discuția)
Demisie madina71 madina71 Buna ziua! Un angajat vrea sa isi dea demisia astfel incat 31 iulie sa fie ultima zi lucrata la unitatea mea, pe data de 1 aug urmand sa se angajeze in alta ... (vezi toată discuția)