avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Nu pot vinde firma?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Nu pot vinde firma?

Este o firma cu doi asociati.Acum cel care s-a ocupat mai multe de partea contabila este cautat pe acasa si la munca pentru ca nu s-au platit darile la stat ;iar celalalt nu este de accord cu platitul darilor la stat.Ce ramane de facut in aceasta situatie?De ce doar unul dintre ei e cautat?Se poate vinde o firma cu datorii?
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 21:31, 20 Februarie 2012
Da,se poate in anume conditii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz și amenințări cu darea în judecată pe motiv de încălcare a confidențialității Clara Mihociu Clara Mihociu Buna seara. Îmi cer scuze pt deranj. Mă confrunt cu o situație cel puțin bizară . Am lucrat undeva cu contract individual de munca pe 8 ore, normă ... (vezi toată discuția)
Dari catre stat neachitate ContSters141672 ContSters141672 Subiect: dari catre stat neachitate S.R.L.-ul la care lucrez nu are achitate la zi darile catre stat.Din ianuarie am solicitat o foaie de varsamant pentru la ... (vezi toată discuția)
Fiscal auto valentin_matei2003 valentin_matei2003 buna seara ,am si eu o mica intrebare daca o persoana se ocupa cu vanzarea auto sh si scoate fiscale de la primarie I se poate intampla ceva ?fiscale sunt ... (vezi toată discuția)