avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... dari catre stat neachitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

dari catre stat neachitate

Subiect: dari catre stat neachitate
S.R.L.-ul la care lucrez nu are achitate la zi darile catre stat.Din ianuarie am solicitat o foaie de varsamant pentru la medicul de familie si nu am primit, pentru ca nu s-a mai achitat de 1 an de zile. In urmatoarea luna urmeaza sa se inchida sucursala si vroiam sa va intreb ce se intampla cu aceste datorii?Sunt angajat de 3 ani la ei si nu mi-au solicitat carnetul de munca care este acasa, i-am intrebat daca nu trebuie sa se opereze in el, si au dat din umeri, am contract de munca incheiat, am o copie cu nr de inregistrare de la ITM. Ce ar trebui sa fac eu acum?

Cel mai recent răspuns: ContSters141672 , utilizator 16:41, 22 Aprilie 2010
nu au voie sa elibereze adeverinta daca nu au platite la timp darile catre sta,nu trebuie neaparat cartea de munca,exista adeverinta care se da de la cartile de numca cu perioada care ati lucrat si daca vreti exact sa vedeti de cand nu sunt platite darile scoateti o fisa fiscala
se poate inchide o sucursala cu datorii? eu nu vreau sa ma trezesc ca am pierdut 3 ani aici degeaba.
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
ContSters141672, utilizator
sucursala nevand personalitate juridica poate fi inchisa..la firma mama trebuie sa aveti pretentii si pe patroni ii puteti trage la raspundere materiala si penala daca nu va platesc darile retinute la sursa..
Sunt in judete diferite sucursala si firma mama. Sucursala este inregistrata la registrul comertului, are cui separat, contabilitatea se tine separat,actele contabile se depun la itm-ul din jud sucursalei. Sucursala nu depinde in niciun fel de firma mama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturare tva de catre sucursala ContSters20980 ContSters20980 Salut, Am o problema referitoare la o sucursala. Inteleg ca din 2003 sucursalele nu se mai inregistreaza separat ca platitori de TVA, dar in aceste conditii ... (vezi toată discuția)
Actiune impotriva unei sucursale alina_vi alina_vi A trebuit sa promovez o actiune in pretentii impotriva unei sucursale. Societatea mama are sediul la Istambul. Sucursala are totusi numit legal un director ... (vezi toată discuția)
Sucursala se poate inregistra ca platitor de tva? mobilatrend mobilatrend Buna ziua, Am o nelamurire: Functionam ca firma de productie mobila din 2006;anul acesta am deschis o sucursala care are ca obiect de activitate ... (vezi toată discuția)