avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Fiscal auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Fiscal auto

buna seara ,am si eu o mica intrebare daca o persoana se ocupa cu vanzarea auto sh si scoate fiscale de la primarie I se poate intampla ceva ?fiscale sunt pentru inmatricularea auto pentru ca sunt aduse din afara ro .
Cel mai recent răspuns: valentin_matei2003 , utilizator 22:20, 23 Mai 2013
Cu respect, nu se intelege intrebarea !
Cum adica daca i se poate intampla ceva? Ceva ce anume?
sa nu se trezeasaca cu datorii la primarie...
Daca scoate "fiscale" in vederea vanzarii si vinde si autovehiculele, si mai apoi se scade de la impozit este bine.
Daca nu se scade si vinde auto dar el ramane agatat la primarie, se umple de datorii acolo. Dar daca cu asta se ocupa si din asta traieste, ...inseamna ca isi asuma ceea ce face. In fond si bulgarii fac la fel, sunt unii (bulgari) care au sute, mii de auto pe numele lor ...
Si cum asi poate da seama daca ramane cu datorii ?poate sa intrebe la primarie sau la fisc ?va multumesc.
SI CAND IMPUNE O MASINA O SI SCOATE IN ACELASI TIMP PENTRU A I SA DA FISCAL .AGATAT LA PRIMARIE NU RAMANE PENTRU CA O SI SCOATE DE LA PRIMARIE DEI NU RAMANE PE NUMELE LUI NIMIC .SI CE INSEAMNA >>SE SCADE DE LA IMPOZIT ..?TREBUIE MERS LA TAXE SI IMPOZITE ?
Ultima modificare: Joi, 23 Mai 2013
valentin_matei2003, utilizator
valentin_matei2003 a scris:
SE SCADE DE LA IMPOZIT ..?TREBUIE MERS LA TAXE SI IMPOZITE ?

DA

Fiecare om este un numar de fapt (rol fiscal , plus CNP), merge la taxe si impozite si cere situatia cu ce are de plata. Daca nu o cere, ii vine anual prin posta acasa. Acolo poate sa verifice darile ce le are de platit, inclusiv pentru auto.

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal pentru auto marius080393 marius080393 Buna seara! in 2016 luna octombrie am cumparat un autovehicul SH. Pt a scoate al doilea set de nr rosii am avut nevoie de un certificat fiscal de la ... (vezi toată discuția)
Donatia apartamentului roadrunner_1306 roadrunner_1306 Daca tata imi doneaza apartamentul, acesta trece pe numele meu? Odata find pe numele meu, mai poate fi evacuat pentru datorii gen impozit pe pamant sau masina ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit auto calculat dupa vanzarea masinii iojamaria iojamaria O problema pentru un prieten. In martie 2011 a vandut un autoturism unei persoane din alt judet. A facut contract de vanzare cumparare la un birou de copiat ... (vezi toată discuția)