avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal pentru auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal pentru auto

Buna seara! in 2016 luna octombrie am cumparat un autovehicul SH.
Pt a scoate al doilea set de nr rosii am avut nevoie de un certificat fiscal de la primarie.
dupa expirarea celui deal doilea set de nr rosii am inmatriculat masina in Bulgaria.
de aprox.o luna am primit o scrisoare de la primarie ca am de platit impozitul la masina chiar daca eu am inmatirculato in Bg.
Cel ce se ocupa cu taxele si impozitele la primarie mi.a spus ca trebuie sa platesc impozit la masina deoarece am scos certificat fiscal .
Ma poate ajuta si lamuri cinve va rog!
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:58, 4 Iunie 2017
Daca figurati in evidenta fiscala cu bun mobil,este temeinic si legal sa datorati impozite aferente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr rosii Raluca1991 Raluca1991 Bună ziua!am o întrebare legata de nr rosii si înregistrarea la la primărie!?acu 3ani am scos de la primărie un certificat fiscal pt un set de nr roșii ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal cornel855 cornel855 Am urmatoare nelamurire . O persoana sa o numim Andrei aduce o masina din strainatate cu contract de vanzare cumparare intre el si cetateanul strain. Acesta ... (vezi toată discuția)
Am o problema legata cumpararea unei masini Simona1988 Simona1988 Buna ziua.Am cumparat o masina sh, fara numere de niciun fel, mi s-a zis ca nu a fost scos niciun set de nr rosii si ca voi putea scoate primul set fara nicio ... (vezi toată discuția)