avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Nr rosii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Nr rosii

Bună ziua!am o întrebare legata de nr rosii si înregistrarea la la primărie!?acu 3ani am scos de la primărie un certificat fiscal pt un set de nr roșii si aatât!dupa 3 ani merg la primărie si scot un fiscal pt intabulare la casa!doamnele de la ghișeu îmi cer sa plătesc impozitul la mașinăa respectiva desi eu n am mai scos nimic ,n am înregistrat o pur si simplu n am mai folosit masina respectiva ..este normal sa figurez desi eu n am înregistrat o definitiv ??sa plătesc impozit pe acea madina???:
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 13:47, 30 Aprilie 2015
Trebuie să plătiți impozit pe mașina pe care o aveți în proprietate conform prevederilor codului fiscal, art.261, alin.1
(1) Orice persoană care are în proprietate un mijloc de transport care trebuie înmatriculat/înregistrat în România datorează un impozit anual pentru mijlocul de transport, cu excepția cazurilor în care în prezentul capitol se prevede altfel.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)
Masina neînmatriculata dar plătesc impozit VirgilSiminoc VirgilSiminoc Buna ziua , acum 3 ani mi-am adus o masina din Italia si am vrut sa o matriculez, am scos primul si al doilea număr rosu , apoi am plecat din Romania si nu am ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)