avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

Am urmatoare nelamurire . O persoana sa o numim Andrei aduce o masina din strainatate cu contract de vanzare cumparare intre el si cetateanul strain.
Acesta scoate numere rosii apoi o vinde lui Mihai. L a scurt timp mihai se decide sa imi vanda mie masina.
De la cine imi trebuie certificat fiscal?
Cel mai recent răspuns: cornel855 , utilizator 13:52, 11 Martie 2015
Daca tranzactionarea bunului mobil s-a realizat prin documente in conditiile legii,daca mihai a inmatriculat auto.pentru incheierea formalitatilor de instrainare auto,este necesar certificat fiscal de la vanzator=mihai
Va multumesc pentru raspuns.

Mihai a scos cel de al doilea set de numere rosii, nici Mihai , nici Andrei nu a inmatriculat definitiv masina cu nr RO aceasta urmand sa fac eu. Contractele sunt de vanzare cumparare intre Andrei si Mihai , intre mine si Mihai va fi la fel. In cazul asta ajunge doar certificatul fiscal de la Mihai pentru inmatriculare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto Florian1923 Florian1923 Buna ziua, Am achiziționat o mașină cu acte si numere de Franța dintr-un parc auto din Hunedoare.Am făcut act de vânzare cumpătare cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)