avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

Am urmatoare nelamurire . O persoana sa o numim Andrei aduce o masina din strainatate cu contract de vanzare cumparare intre el si cetateanul strain.
Acesta scoate numere rosii apoi o vinde lui Mihai. L a scurt timp mihai se decide sa imi vanda mie masina.
De la cine imi trebuie certificat fiscal?
Cel mai recent răspuns: cornel855 , utilizator 13:52, 11 Martie 2015
Daca tranzactionarea bunului mobil s-a realizat prin documente in conditiile legii,daca mihai a inmatriculat auto.pentru incheierea formalitatilor de instrainare auto,este necesar certificat fiscal de la vanzator=mihai
Va multumesc pentru raspuns.

Mihai a scos cel de al doilea set de numere rosii, nici Mihai , nici Andrei nu a inmatriculat definitiv masina cu nr RO aceasta urmand sa fac eu. Contractele sunt de vanzare cumparare intre Andrei si Mihai , intre mine si Mihai va fi la fel. In cazul asta ajunge doar certificatul fiscal de la Mihai pentru inmatriculare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înmatriculare auto Florian1923 Florian1923 Buna ziua, Am achiziționat o mașină cu acte si numere de Franța dintr-un parc auto din Hunedoare.Am făcut act de vânzare cumpătare cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Numere rosii, al doilea set costyy73 costyy73 Doresc sa cumpar o masina care are un set de nr rosii scoase si eu vreau sa scot pe al doilea in judete diferite ,De ce acte am nevoie de la vanzator ? (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina si vreau sa merg cu ia cu nr proprietarului vechi hingheru001 hingheru001 salut .am cumparat o masina acum 1 saptamana am facut doar contract de vanzare cumparare . mi-a zis cineva ca pot merge decat 1 luna pentru ca a scris pe talon ... (vezi toată discuția)