avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie casa pentru unul dintre frati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie casa pentru unul dintre frati

se poate face acte de donatie pt o casa daca sotul meu mai are un frate iar soacra ne face acte de donatie pe casa respectiva
Cel mai recent răspuns: gabriela09 , utilizator 22:48, 21 August 2012
se poate ataca o donatie facut unui copil daca propietara donatie scoate un act medical din care rezulta deplinatatea facultatilor mintale.donatie costa cam cat actele de vanzare-cumparare sau mai putin.multumesc...........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire casa danymbi danymbi Buna ziua. Soacra mea doreste sa lase casa ei mie si sotiei mele. Sotia mea mai are un frate care le-a facut sotie si soacrei mele viata un cosmar. Dupa nunta ... (vezi toată discuția)
Act neatacabil????????? bveronica bveronica buna ziua. sotul meu are un frate,care e casatorit ,are un copil,dar ii place bautura,nu se vad decat de paste si de craciun,si in vacanta de vara cand ... (vezi toată discuția)
Socrul vrea să ne dea nouă casa pe care a moștenit-o de la părinți. cum ar trebui să facem contractul ca să nu se poată ,,strica''? Camelia natalia Camelia natalia Socrul vrea sa ne dea casa noua sa fie pe numele nostru.el este intabulat sungur pe casa.in momentul cand el ne da casa este nevoie si de semnatura ... (vezi toată discuția)