avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizie de impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizie de impunere

Va rog sa-mi spuneti la ce perioada de timp se elibereaza delcizia de impunere, dupa ce am completat declaratia cu venitul estimat pentru anul curent.

Va intreb asta pentru ca au trecut deja 3 saptamani si nu am primit niciun semn.

Multumesc,
Madalin

Alte discuții în legătură

Decizia de impunere medelin medelin Va rog sa-mi spuneti la ce perioada de timp se elibereaza decizia de impunere, dupa ce am completat declaratia cu venitul estimat pentru anul curent. Va ... (vezi toată discuția)
Pfa - declaratie rectificativa mihaelavalentinamarin mihaelavalentinamarin Buna ziua, Sunt un PFA infiintat in 01.07.2014, am depus declaratia 220 in data de 08.07.2014, am primit ulterior decizia de impunere, insa am trecut o ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venitul din inchiriere carmenmitescu carmenmitescu In august 2017 am declarat la ANAF contractul de inchiriere cu durata de un an.Cum trebuie sa completez in modelul 212 venitul estimat pe 2018 daca contractul ... (vezi toată discuția)