avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Decizia de impunere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Decizia de impunere

Va rog sa-mi spuneti la ce perioada de timp se elibereaza decizia de impunere, dupa ce am completat declaratia cu venitul estimat pentru anul curent.

Va intreb asta pentru ca au trecut deja 3 saptamani si nu am primit niciun semn.

Multumesc,
Madalin
Cel mai recent răspuns: Rodica Teodorescu , Consultant fiscal 21:59, 7 Martie 2012
Pana pe 15 martie cand e primul termen de plata a impozitului trimestrial ar trebui sa o primizi. Daca nu mergeti la inspectorul de care apartineti si intrebati
Plățile anticipate se efectuează în 4 rate egale, până la data de 25 inclusiv a ultimei luni din fiecare trimestru, deci atentie primul termen de plata este 25 martie 2012..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plãþi pfa Hideg_1910 Hideg_1910 Buna seara, Am o intrebare, daca nu am depus inca declaratia 200 pana in data de 25 martie, astfel nu am primit decizia de impunere pentru CASS, trebuia ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus pentru i.i. lady34 lady34 sunt i.i. am inceput activitatea din 2012. Eu in acest an pe langa declaratia 392b , ce declaratii mai depun.Sunt si salariata.declaratia 600 in ce caz trebuie ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere medelin medelin Va rog sa-mi spuneti la ce perioada de timp se elibereaza delcizia de impunere, dupa ce am completat declaratia cu venitul estimat pentru anul curent. Va ... (vezi toată discuția)