avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratii de depus pentru I.I.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratii de depus pentru I.I.

sunt i.i. am inceput activitatea din 2012. Eu in acest an pe langa declaratia 392b , ce declaratii mai depun.Sunt si salariata.declaratia 600 in ce caz trebuie sa o depun.si pana cand?
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
lady34, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:55, 26 Martie 2013
Daca sunteti angajata in alta parte cu contract de munca nu mai trebuie sa depuneti declaratia 600.
D200 pana pe 25 mai 2013.
Nu uitati sa va platiti contributia la sanatate in fiecare trimestru (pana pe 25 a fiecarei ultime luni din trimestru) raportata la venitul estimat din D220 depusa in ianuarie 2013 si rata la impozitul pe venit (la acelasi termen de plata).
dar nu am depus D220 in ianuarie, ziceau ca numai daca sunt in pierdere
daca nu am platit pana in 25 martie contributia la sanatate si impozitul pe profit, ce se va intampla?
Mergeti urgent la administratia financiara si vorbiti cu inspectorul de care apartineti. Pentru intarzieri la plata se pun penalitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)
Plãþi pfa Hideg_1910 Hideg_1910 Buna seara, Am o intrebare, daca nu am depus inca declaratia 200 pana in data de 25 martie, astfel nu am primit decizia de impunere pentru CASS, trebuia ... (vezi toată discuția)
Pfa neclaritati MrDerpson MrDerpson Salut, Saptamana trecuta am primit de la onrc certificatul de inregistrare pentru PFA CAEN 7022 activitati de consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)