avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Plãþi PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Plãþi PFA

Buna seara,
Am o intrebare, daca nu am depus inca declaratia 200 pana in data de 25 martie, astfel nu am primit decizia de impunere pentru CASS, trebuia sa platesc oricum contributile la sanatate sau trebuie sa astept pana primesc decizia de impunere, si daca nu am platit mi se pun penalitati?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:17, 25 Martie 2013
Termenul de depunere pentru D200 este 25 mai 2013 pentru anul fiscal 2012.
Asta stiu, intrebam daca trebuia sa fac plata pt CASS pana astazi sau trebuie sa astept sa primesc decizia de impunere
Da. Plata ratelor la contributia de sanatate cat si a impozitului pe venit se face trimestrial (pana pe 25 a ultimei luni din fiecare trimestru) raportat la venitul estimat declarat in D220 ianuarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit pe venit si declaratii la intreprindere individuala gryfy gryfy buna ziua . am o ii , ce documente trebuie sa prezint la finante pentru plata impozitului pe profit si ce declaratii mai trebuie depuse , este o intreprindere ... (vezi toată discuția)
Declaratii de depus pentru i.i. lady34 lady34 sunt i.i. am inceput activitatea din 2012. Eu in acest an pe langa declaratia 392b , ce declaratii mai depun.Sunt si salariata.declaratia 600 in ce caz trebuie ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii pfa traducator sonia1978 sonia1978 Buna ziua, Sunt traducator PFA, inregistrat la Adm. Financiara, in sistem real, neplatitor de TVA. Anul trecut in luna ianuarie am depus la Adm. Financiara ... (vezi toată discuția)